Segítek visszaállítani az elveszett adataidat!

Adatmentés

7 érv, amiért érdemes hozzánk fordulnod

1. FIX áron és határidővel dolgozunk, amire ár-, munka- és időgaranciát adunk.

2. Az adatmentés árát csak akkor kérjük el, ha elégedett leszel a mentett adatokkal.

3. A bevizsgálás díjmentes, az állapotfelmérés kb. 15 perce szervizünkben megvárható.

4. A sikertelen adatmentési kísérlet díjmentes.

5. Hatékonyan mentünk adatokat a legkülönbözőbb módokon sérült (pl. leesett, megégett, zárlatos) adathordozókról is.

6. Minden esetben adatkezelési nyilatkozatot adunk arról, hogy a mentett adatokat bizalmasan kezeljük.

7. Ügyfelünknek kölcsön adathordozót is biztosítunk (kaució ellenében), amin elvihető a megmentett adatállomány.

 

Az alábbi videó a tiszta térben történő megbontásos adatmentés összetett technológiáját mutatja be. Fizikai sérülés (ütődés vagy egyéb fejszerelvény hiba) esetén az író/olvasó fej cseréje szükséges a sikeres adatmentéshez. A fejcseréhez elengedhetetlen feltétel a speciális labor és a precíziós fejleszedő szerszám is:

 

Adatmentés szolgáltatás leírása

Digitális korunkban számítógépünk létfontosságú kapcsolat a külvilággal, amelyen életünk emlékeit és munkáinkat is tároljuk. Mivel megbízunk a technológiában ezért nem is gondoljuk, hogy másodpercek alatt elérhetetlenné válhat az összes adatunk. Nem csoda, hogy hirtelen a pánik hangulat lesz úrrá rajtunk, amikor számítógépünk hibát jelez, vagy egyáltalán nem indul el. Szerencsésebb esetben a szervizben kiderül, hogy az adathordozó nem sérült, ezért a gép javítása után ismét használhatjuk pótolhatatlan fájljainkat.  

Súlyosabb esetben az adathordozó sérülése (merevlemez) okozza a hibát, ekkor már speciális tudású adatmentő szakemberre van szükség. Jó esetben egy ember életében csak egyszer fordul elő adatvesztés, ezért hirtelen nem is tudjuk hova forduljunk. Aggodalomra azonban semmi ok, mert az adatokat visszanyerni szinte bármilyen módon megsérült adathordozóról lehet.

Kisebb fájl- vagy fizikai sérülésnél, illetve külső elektronikai hibánál a lemezt nem kell szétszedni, fizikai megbontás nélkül lehet adatot mentei. Durvább fizikai sérülésnél (pl. leesett és kattogó diszknél), vagy belső elektronikai hiba esetén a lemezt pormentes környezetben való megbontásával lehet csak adatot menteni. A megbontással járó „tisztateres” adatmentés jóval komplikáltabb a megbontás nélküli technológiánál, ezért a két adatmentési eljárás között tetemes az árkülönbség. 

Ha többet szeretnél tudni az adatmentési technológia további részleteiről, kattints a "Tovább olvasok" gombra!

Tovább olvasok

Hogyan dolgozunk?

Ügyfélszolgálatunk 08 órától 20 óráig elérhető telefonon vagy online, munkatársaimmal folyamatosan dolgozunk. Kérjük, hogy előzetes időpont-egyeztetéssel érkezz hozzánk!

Kedvezmények:

Az adatmentés árában igény szerint benne van a számítógéped újratelepítése, bármely árcsomag esetén. 5000 Ft kedvezményt kapsz a normál áras (megbontásos) csomag árából, ha a mentés után már nem tartasz igényt sérült adathordozódra.

Információk, amelyek elősegítik a sikeres adatmentést:

- A pontos hibajelenség és a keletkezés körülményeinek minél pontosabb leírása.
- Fordult -e már valaha elő hasonló probléma az eszköz működésekor, vagy egyik pillanatról a másikra romlott el?
- Érte az eszközt fizikai sérülés, leesett vagy ütődött, illetve működés közben érte a sérülés?
- Járt -e már a lemez másik adatmentő cégnél és ha igen, elmondták-e, hogy pontosan mit tapasztaltak és tettek a diszkkel (pl. megbontották -e)?
- Sikeres adatmentés után a sérült lemez maradhat cégünknél alkatrésznek felhasználva, vagy szeretné vissza kapni?
- Melyek azok a könyvtárak és fájlok (fényképek, dokumentumok, videók, stb), amelyek a prioritást élveznek, vagyis a legfontosabbak számunka? A sérült eszközről a teljes adatállományt megpróbáljuk megmenteni, de minél több konkrét könyvtár és fájlra emlékezünk név szerint, annál nagyobb a sikeres adatmentés esélye!Miért válaszd a fixáras adatmentést?


Más adatmentő cégekkel szemben nem a különféle hibák súlyosságát taglaló “tól-ig” árakkal és technológiai részletekbe menő hibaleírásokkal akarjuk bonyolítani ügyfeleink döntését. Egyedi fejlesztésű adatmentési technológiánkkal három FIX áron dolgozunk, amit egy olcsóbb és egyszerűbb (a lemez megbontását nem igénylő), illetve a bonyolultabb (a lemez megbontásával járó) adatmentési eljáráshoz igazítottuk.

1

Hiba diagnosztizálása és ármegállapítás:

Az eszköz állapotfelmérése és a hiba megállapítása után az ügyfél email-ben kap árajánlatot, aminek elfogadása esetén megkezdjük a munkát.

2

Az elkészült adatok átadása:

Az adatok átadása az adatmentés elkészülte után telefonon vagy email-ben egyeztetett időpontban az általunk biztosított (maximum 1TB méretű) vagy ügyfél által hozott adathordozóra történik. A visszaállított adatállomány megfelelő átnézésére és ellenőrzésére az ügyfélnek távoli elérés segítségével, illetve személyesen szervizünkben van lehetősége. Az átadás után három napon belül ügyfelünk otthon is elvégezheti a megmentett adatok teljességének felmérését.

3

Fizetési mód és pénz visszafizetési garancia:

A fizetés az adatok átvételekor készpénzben illetve proforma számla alapján előre utalással történik. Amennyiben a megmentett adatállománnyal nem elégedett (pl. fájlok megnyitásakor fájlsérülést tapasztal, nem találjuk a számunka fontos fájlokat, adatbázis állomány használhatatlan), akkor 3 napon belül a teljes összeget vissza fizetjük!

Elégedett ügyfeleink

Hanák Péter, Ügyvezető Igazgató, Dotter Pictures Az egyik legfontosabb projektem közben, pont akkor amikor biztonsági másolatot akartam készíteni, egy rossz mozdulat következtében szinte teljesen leformáztam az SSD-met amin a munkafolyamatot és a lementett nyersanyagokat is tároltam. Ez gyakorlatilag azt jelentette volna számomra, hogy két nap teljes forgatási anyagát kellett volna újraforgatni, -helyszín, -statiszták, felszerelés, stb. Nagyon nehéz pillanatokat éltem át. Mivel este volt már és SSD-ről volt szó, az esélytelenek nyugalmával kerestem megoldást az interneten. Miután kipróbáltam egy pár mások által javasolt trükköt (utólag már nem tenném) ráakadtam Bódis Gábor oldalára. Csodálkozva láttam, hogy este 10-ig is lehet hívni, gondoltam megpróbálom? Mindamellett, hogy nagyon kedves és türelmes volt, még aznap el tudtam neki vinni a szóban forgó SSD-t. Két nappal később a teljes nyersanyagot vissza tudta állítani. Az ár töredéke volt csak annak, amit más cégek ajánlatiban hallottam. Az már csak hab a tortán, hogy Gábor azt mondta, hogy csak akkor kell fizetnem, ha 100%-ban meg vagyok elégedve a munkájával. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Hanák Péter, Ügyvezető Igazgató, Dotter Pictures

Losonczi Áron ügyvezető, az üvegbeton feltalálója, Litracon Kft. - www.litracon.hu Amikor az összes adat elszállt a laptopomról a HDD meghibásodása miatt, először egy neves magyar adatmentő céghez fordultam. Az árajánlatuk és a hosszú határidő miatt azonban az ismerőseim által ajánlott Bódis Gábort kerestem fel problémámmal. Gábor azonnal felmérte a kárt, és pár napon belül az elveszett adataim 100%-át kimentette, az említett nagy céghez képest fél áron. Bár akkoriban még nem volt nagy irodája, ügyfélfogadó helyisége, munkájának minősége, a baráti légkör és főleg a végeredmény meggyőzött arról, hogy hasonló esetben ismét hozzá forduljak. Bódis Gábor szolgáltatását mindenkinek ajánlom!

Losonczi Áron ügyvezető, az üvegbeton feltalálója, Litracon Kft. - www.litracon.hu

Pásztor József, Munkabiztonsági szakértő Bódis Gábor igazi- és lelkiismeretes SZAKEMBER! Munkabiztonsággal foglalkozom. Egy "szép" napon a számítógépemről "eltűnt" minden adat, ami több mint húsz év munkáját jelenti! Ez a tény úgy érintett, hogy a gépem "halálával" az én időm és tevékenységem is véget ért. Időm lejárt, az elveszett dokumentumokat nem tudom újraalkotni. Beírtam a keresőbe, hogy "adatmentés"! Bódis Gábor jött ki elsőre. Gábornak telefonáltam szombaton, hogy sajnos komoly bajom van a géppel. Vasárnap elvittem hozzá és hétfőn teljesen üzemképes állapotban kaptam vissza - az összes elveszettnek hitt adataim, dokumentumaim megvoltak a gépemben. Összefoglalva: Gábor nagy tudású, gyors és MEGBÍZHATÓ SZAKEMBER!

Pásztor József, Munkabiztonsági szakértő

Bartha Ákos Cine, Fotós és filmrendező Az ember életének van egy "analóg" és egy "digitális" oldala. Sajnos sokszor nemtörődömséggel viszonyulunk a digitális értékeinkhez - többek között az én példám is ezt a megállapítást erősíti. Ha baj van, akkor az adatmentők, a digitális világ mentősei segíthetek - ennek szellemében fordultam Gáborhoz, hogy mentse meg a tönkrement, fontos adatokkal teli adathordozómat. A karácsonyi ünnepek közepette, azonnal fogadott és rövidesen megoldotta a problémát. Ez aligha sikerült volna, szakértelme és elhivatottsága nélkül. Ma kétségem nincs a felől, hogy a hétköznapi biztonságérzet fenntartásához a jó egészségügyi szolgáltatások mellett szükség van a digitális adat-mentésre is!

Bartha Ákos Cine, Fotós és filmrendező

Koncz Kata, Angol-magyar szakfordító Bódis Gábor remek szakember. Neki köszönhetem, hogy a mai napig minden adatom megvan a tönkrement merevlemezemről. Azóta más IT problémával is hozzá fordultam, és nemcsak tökéletesen és korrekt áron megoldott mindent, de rengeteg hasznos tanácsot is adott. Lelkiismeretes, segítőkész, gyors, és öröm vele dolgozni!

Koncz Kata, Angol-magyar szakfordító

Várfalvi Balázs, Ügyvezető igazgató, Sonaris Kft. Cégünknél az adatok biztonsága kulcskérdés, ezért igyekszünk mindent megtenni azok védelme érdekében. Azt gondoltuk, hogy egy tükrözött merevlemezekkel ellátott fájl szerver megfelelő védelmet nyújt meghibásodás esetére. egy számunkra borús napon munkatársaink azt tapasztalták, hogy a szerverünk egyes fájljai nem megnyithatók.

Sajnálatos módon, a tükrözött merevlemezek egyike tönkrement, és az adatokat a megfelelően működő merevlemezre nem tudta a rendszer megfelelően átmásolni. Fájl szerverünk összeomlott, adatainkat nem tudtuk elérni, tevékenységeink egy része nagymértékben lelassult.

A probléma megoldására keresett adatmentő cégek közül kiválasztottunk egyet, gyorsan elvittük hozzájuk a hibás lemezeket. A következő munkanapra kapott ajánlatban a cég a meghirdetett áraihoz képest mintegy 30%-al magasabb árazású ajánlatot adott, olyan opcióval, hogy a munka során az ár bármilyen mértékben növekedhet, ha előre nem látott probléma merül fel. Az adatmentést nem kértük, a lemezeinket elhoztuk a cégtől.

Ekkor találtunk rá Gáborra, aki rövid egyeztetés után, fix adatmentési árat kínált, a korábbi ajánlat mintegy feléért, garanciát vállalva az adatok helyreállítására. Megállapodtunk, a munkát Gábor végtelen korrektséggel, szakmai magabiztossággal, előzetes megállapodásainknak megfelelően, sőt azokat túlteljesítve végezte el. Adataink helyreálltak, és Gábor tanácsai alapján fejlesztettünk adatbiztonsági rendszerünkön. Amennyiben szeretné magát egy hasonló kellemetlen helyzetben felesleges idő és pénz ráfordítástól megkímélni, forduljon Gáborhoz bizalommal. Mi hasonló helyzetben biztosan így teszünk majd.

Várfalvi Balázs, Ügyvezető igazgató, Sonaris Kft.

Riffer Károly, Operatív igazgató, BITE bakery café Szeretném megosztani mindenkivel jó tapasztalatom, amit Gábornál szereztem.

Pár évvel ezelőtt a családi külső adattárolónk tönkrement, rajta minden családi fotóval. Akkor a nagy adatmentő cégeket és kicsiket is megkerestem, majd végül az ár miatt egy kicsi magáncéget választottam. Sajnos az adatok nagy része sérülten került megmentésre, de akkor annak is örültem. Pár hónapja a pékségünkben lévő gép adta meg magát, rajta visszamenőleg több évre receptek, bizalmas adatok. Egyáltalán nem gondoltam rá, hogy ilyen megtörténhet, nem mentettem soha, pedig kellett volna. Nagy volt az ijedtség, mert tudtam, hogy vagy óriási összegbe fog kerülni, vagy nem tudják visszahozni rendesen az adatokat.

Egy ismerősön keresztül jutottam el Gáborhoz, nem volt sok reményem. Amikor azt mondta, hogy pár napon belül meglesznek az adatok, attól tartottam, hogy talán most is csak darabok jönnek vissza. Nem így lett. Minden egyes dokumentum, még a titkosítottak is pár nap múlva az új adathordozóra másolva megérkeztek. El sem hittem, hogy ekkora szerencsém lehet a korábbi tapasztalatok után. Nem kérdeztem hogyan csinálta, vagy mi történt másképp, csak megköszöntem, hogy megkönnyítette az életem. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Riffer Károly, Operatív igazgató, BITE bakery café

Dr. Kerekes Barbara, Állatorvos, viselkedésterapeuta és kutya-ember kapcsolati mediátor Pár évvel ezelőtt egy külső merevlemezem megsérült. Több terrabájtnyi képem, videóm, egyéb személyes, és munkámhoz fontos adat volt rajta, ezért nagyon elkeseredtem, amikor számos szakembert megkeresve mindannyiuktól azt a választ kaptam, hogy ezek megmentése a leírásom alapján kétséges, de megpróbálhatják egy meglehetősen magas összeg ellenében, és igen sokat kell majd várnom.

Ebben a tanácstalan, lehetetlennek tűnő helyzetben találtam meg Gábort, aki azonnal elérhető volt, rövid időn belül hiánytalanul vissza tudta nyerni a számomra oly fontos adatokat, ráadásul megfizethető áron! Segítsége felbecsülhetetlen volt számomra. Azóta nemcsak minden adatmentéssel kapcsolatos ügyben keresem őt, de ha gépeim javításra, frissítésére, telepítésre szorulnak. Előfordul, hogy valamelyik géppel épp látszólag minden rendben, valamiért mégsem működik, vagy nem úgy ahogyan kellene neki... Ilyenkor csak elviszem Gáborhoz, akit láthatóan a gépek is szeretnek mert kezei alatt pikkpakk rendbejönnek. Bódis Gábort rugalmassága, segítőkészsége, hozzáértése és maximálisan emberi hozzáállása miatt bárkinek szívesen ajánlom.

Dr. Kerekes Barbara, Állatorvos, viselkedésterapeuta és kutya-ember kapcsolati mediátor

Csizmadia Botond, Filmes hangmester A munkámból adódóan nagyon kényes adatokat kell tárolnom külső HDD-ken, backup lehetősége nélkül, ezért könnyen fenn áll a veszélye az adatvesztésnek. Az előző hónapban ez sajnos meg is történt, így hát felkerestem Bódis Gábort és szerencsére nem csalódtam. Nagyon készséges volt és segítőkész, a winchester javítása pedig nagyon rövid idő alatt megtörtént, az adataimat pedig szinte teljesen vissza tudta állítani. Még házhoz is hozta a mentett fájljaimat, mikor a másolás megtörtént! Mindenkinek ajánlani tudom és köszönöm a visszaállítást még egyszer!

Csizmadia Botond, Filmes hangmester

Papp Tamás István, People&Focus, HR menedzsment - HR tanácsadás - HR applikációfejlesztés Bódis Gábor a mi szemünkben egy csodatévő. Más IT szakemberek által használhatatlannak nyilvánított laptopunkba nemcsak, hogy életet lehelt, de a gép azóta is megbízhatóan működik, sőt a menthetetlennek és kidobásra ítéltetett merevlemezét is megmentette, és a rajta tárolt pótolhatatlan adatok 100%-át visszahozta. Hogy csinálta, Gábor? Nem tudjuk, de az eredményei - a működő laptop és a megmentett adatok - magukért beszélnek.

Papp Tamás István, People&Focus, HR menedzsment - HR tanácsadás - HR applikációfejlesztés

Sárközi Tibor, Ügyvezető igazgató, First Computer Kft. Számítástechnikai boltként értékesítéssel és szervizeléssel foglalkozunk. Egyik szerződött partnerünk laptopjában leesést követően a HDD meghibásodott. Gábor precízen, gyorsan segített az Ügyfél nagyon fontos adatainak visszanyerésében, ezt követően nekünk az új SSD-re való visszaállítást követően már alig volt feladatunk. Ügyfelünk pár nap kiesés után újra tudott dolgozni és mind Gáborral, mind pedig velünk elégedett volt! Köszönjük a szakszerű segítséget!

Sárközi Tibor, Ügyvezető igazgató, First Computer Kft.

Klincsek Péter,  magánszemély Régi (1996) számítógépemen lévő értékes programom megadta magát. Megpróbáltam helyre hozatni, hosszas és sikertelen próbálkozások után véletlenül találkoztam Bódis Gáborral. Teljesen visszatudta varázsolni az eltűnt számomra nagyon fontos programot. Mindenkinek tudom ajánlani főleg azoknak, akik már kilátástalanak látják a számítógépes problémáikat!

A jövőben is számitok udvarias korrekt tisztességes munkájára.

Klincsek Péter, magánszemély

Neff Nikolett, Értékesítési igazgató, Origindoor Media Kft. Egy határidős munkám közben tönkrement az összes adatot tartalmazó fájlom. Egyszerűen a számítógép nem volt hajlandó kinyitni, kiírta, hogy a fájl valószínűleg törlésre került, vagy áthelyezték.

Egy lapot szervizhez fordultam telefonon, akiket évek óta ismerek, akik sajnálattal tájékoztattak, hogy a hallottak alapján valószínűleg nincs mit tenni, megsérült a fájl vagy törlődött. Utolsó opcióként javasolták, hogy hívjam fel Bódis Gábort, akinek az adatmentés (is) szakterülete, hátha ő tud segíteni. Gábor hallva kétségbeesésemet felajánlotta, hogy akár most elvihetem hozzá a számítógépemet. Egy órán belül az irodájában voltam, és ezt követően fél óra múlva már a teljes fájl, minden adatával, hiánytalan formában újra rendelkezésemre állt. Megmentett! Természetesen azóta mindenről készítek biztonsági másolatot a tanácsára.

Bódis Gábort csak ajánlani tudom. Hatalmas segítség volt, egy kilátástalan helyzetben. Határidőre be tudtam fejezni a feladatot neki köszönhetően.

Neff Nikolett, Értékesítési igazgató, Origindoor Media Kft.

Kozma Antal, Ügyvezető igazgató, UNO-TRADE Bt. Történt egyszer, hogy október 22-én este meghalt a HDD a laptopomban. Úristen , ez világvége- gondoltam, mivel épp ünnepi hosszú hétvége előtt is álltunk. Elő a régi gépet, irány az internet: vajon kinek írhatok ilyenkor. Bejött egy pár adatmentő cím, írtam vagy 5 helyre. Egyedül Gábor válaszolt, de még aznap este, sőt másnap, az ünnepen el is mehettem hozzá, hogy elkezdhesse az adatmentést. Már ekkor tudtam, hogy - persze ha engedi - hosszú távú baráti és üzleti kapcsolatba szeretnék vele kerülni. Hála istennek engedte, és azóta is bármikor bármilyen segítségre van szükségem, rá számíthatok :) Most már tudom, hogy szerencsém volt, hogy akkor este tönkre ment a HDD, mert ez hozott össze vele. Megnyugtató számomra , hogy Őt bármikor kereshetem.

Kozma Antal, Ügyvezető igazgató, UNO-TRADE Bt.

dr. Kubinyi Imre, Földmérési és Távérzékelési Intézet Bódis Gábor az intézet informatikai üzemeltetési feladatai közül - egyéb általános üzemeltetési feladatok mellett - a Linux alapú rendszerek és azok kapcsolódó adatbázisainak folyamatos és hibamentes működéséért volt felelős. Feladatát magas színvonalon, magam és a menedzsment maximális megelégedésére látta el. A felmerülő hibákat kreatívan, gyorsan, a felhasználói igényeket figyelembe véve hárította el. A - szerencsére ritkán - előforduló adatbázis hibákat adatvesztés nélkül oldotta meg. Ez komoly segítség volt az intézet szakmai munkatársainak és jelentős anyagi megtakarításokat is elértünk sikeres munkájának köszönhetően. Szakmai tudása és hozzáállása alapján biztos vagyok benne, hogy nagy segítséget jelenthet a váratlanul felmerülő akár kisebb, akár komolyabb problémák megoldásában. Ilyen esetben én biztosan elsőként keresem meg.

dr. Kubinyi Imre, Földmérési és Távérzékelési Intézet

Molnár József, Filmkészítő Véletlenül letöröltem a kameráról egy nagyon fontos felvételt. Felhívtam Bódis Gábort, aki hétvégén azonnal nekiállt az adatmentésnek. Szakértelme, készségessége, gyorsasága és a kedvező ár alapján mindenkinek ajánlom!

Molnár József, Filmkészítő

Bene Martin, a Pataky István Fővárosi Gyakorló Híradásipari és Informatikai Szakközépiskola hallgatója Körülbelül fél évvel ezelőtt döbbentem rá arra, hogy mennyire rossz, ha nem tudok hozzáférni az adataimhoz. Elkezdtem keresgélni a neten és megtaláltam Gábort. Este fél 9-kor hívtam fel, még elérhető volt. Pont jókor találtam meg, mert hál isten másnap tudott már fogadni is. Körülbelül 1 nap alatt visszaállította a pendrive-om 100%-át és meg egy ajándék pendrive-ot is kaptam mellé. Gyors, precíz, szakszerű munkavégzés csinált és én elégedett voltam illetve vagyok is. Megnyugodtam hogy minden adatom újra a kezemben van.

A legjobb megoldás, ha elvesztek az adataid!

Vedd fel velem a kapcsolatot!
Kérj ajánlatot!
Munkanapokon 3 órán belül visszahívunk!
Ajánlatot kérek!