Segítek visszaállítani az elveszett adataidat!

Bemutatkozás

Bódis Gábor - adatmentő specialista

Vállalkozásom 1998-ban a Rubin Számítástechnikai és Szolgáltató Zrt. (www.rubin.hu) szakmai hátterében alakult ki. Kollégáimmal ebben az időben számítógépes hálózatok kiépítését végeztük, valamint a cég saját fejlesztésű ügyviteli szoftverének telepítését, valamint rendszergazdai munkákat láttunk el, többek között a Ford Motor Hungária kereskedéseiben.

2002 óta végzek informatikai szolgáltatást az üzleti és kormányzati, valamint a közszférában. A rendszergazdai megbízások során egyre gyakrabban találkoztam adatvesztéssel, ezért 2004 óta a sérült merevlemezek adatmentésére specializálva bővítettem cégem szolgáltatását.

Azóta számos elégedett ügyfél kapott segítséget, akik örömmel és megfizethető áron kapták vissza végleg elveszettnek hitt, nagyon fontos adataikat.


Miért válassz engem?

Mottóm: Válassz olyan munkát, amit szeretsz csinálni, és soha életedben nem kell dolgoznod.
Konfuciusz, Kr.e. 551-479, kínai filozófus.

Folyamatos elérhetőség

Folyamatos elérhetőség

A hét minden napján, 08 órától 20 óráig elérhetők vagyunk!

FIX árak!

FIX árak!

Nálunk nincs halandzsa és habla sabla! Fix árral dolgozunk, nem érhetnek meglepetések!

Pénzvisszafizetési garancia!

Pénzvisszafizetési garancia!

Nálunk csak akkor kell fizetned, ha az adataidat sikeresen megmentettük!

Kedves ügyfélszolgálat

Kedves ügyfélszolgálat

Bízz meg minket elveszett adataid visszaállításával és nem fogsz csalódni! Megoldjuk a problémádat igényed szerint, mindent elmagyarázunk lépésről-lépésre, fix árakkal dolgozunk!

Adatmentő specialista

Adatmentő specialista

Több, mint 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkezem, jó néhány sikeres projekten vagyok túl, neked is tudok segíteni elveszett adataid visszaállításában!

Rövid határidő

Rövid határidő

Csapatban dolgozunk, így nem csak mindennap elérhetők vagyunk, de azonnal meg is tudjuk kezdeni az adatok visszaállításának folyamatát! Amennyiben számít a megbízhatóság és a gyorsaság, keress minket bizalommal!

Kérj ajánlatot!
Munkanapokon 3 órán belül visszahívunk!
Ajánlatot kérek!