No more lost data!

BLOG

Az adatmentés rendkívül fontos szolgáltatás, amely kulcsfontosságú lehet ügyfeleid számára az üzleti folyamatok zavartalan működésének és az értékes információk védelmének biztosítása érdekében. Íme néhány érv, amit felhasználhatsz az ügyfelek meggyőzésére:

  1. Veszteségelkerülés: Az adatok elvesztése vagy sérülése komoly anyagi veszteséget okozhat ügyfeleinek. Az üzleti adatok, pénzügyi információk és ügyfelek adatai kritikus jelentőségűek lehetnek a vállalkozás számára. Az adatmentés segít minimalizálni a kiesést és a veszteségeket.
     
  2. Üzleti folytonosság: Az adatmentés segít megőrizni az üzleti folyamatok folytonosságát még adatvesztés vagy katasztrófa esetén is. Az adatok gyors helyreállítása lehetővé teszi, hogy az üzlet hamarosan visszatérjen a normális kerékvágásba.
     
  3. Megbízhatóság és hitelesség: Az ügyfelek bizalma kulcsfontosságú a vállalkozás sikeréhez. Az adatmentés biztosítja, hogy az üzlet megbízhatóan kezelje és védelmezze az ügyfelek adatait, ami hozzájárul a vállalkozás hitelességéhez.
     
  4. Szabályozási követelmények teljesítése: Az adatvédelmi szabályozások egyre szigorúbbá válnak, és a vállalkozásoknak követniük kell az adatvédelmi előírásokat. Az adatmentés segít az ilyen szabályoknak való megfelelésben, minimalizálva ezzel a büntetéseket és jogi kockázatokat.
     
  5. Személyes adatok védelme: Az ügyfelek személyes adatainak elvesztése vagy kiszivárgása súlyos következményekkel járhat a vállalkozás és az ügyfelek számára egyaránt. Az adatmentés segít megőrizni és biztonságban tartani ezeket az érzékeny információkat.
     
  6. Idő és energia megtakarítása: Az adatmentés automatizált folyamatokkal megkönnyíti az adatok biztonsági másolatokban való rendszeres mentését, így az üzletvezetők és az IT-személyzet időt és energiát takaríthatnak meg más kulcsfontosságú tevékenységekre koncentrálva.
     
  7. Válaszkészség és rugalmasság: Az adatmentés lehetővé teszi a gyors és hatékony válaszkészséget katasztrófa vagy adatvesztés esetén. A rugalmasság és a gyors helyreállítás növeli a vállalkozás ellenálló képességét és versenyképességét.

Az adatmentés tehát nem csak egy egyszerű szolgáltatás, hanem egy kulcsfontosságú biztonsági intézkedés is, amely hozzájárulhat a vállalkozás hosszú távú sikeréhez és stabilitásához.

Read more

A fix áras adatmentés előnye az, hogy az ügyfél előre tudja, mennyit kell fizetnie a szolgáltatásért, függetlenül attól, hogy milyen súlyos a hiba, vagy mennyi adatot mentenek le. Ez lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy azonnal előre tudják a végösszeget, újabban felmerült és rejtett költségek kizárásával. Bizonyára te is tapasztaltad egyéb munkánál, hogy ha egy tól-ig árat határoznak meg, akkor rendszerint a felső határt súrolja a végösszeg.

Engem kifejezetten fusztrál a bizonytalanság, szinte azonnal szeretem tudni mennyibe fog kerülni egy adott szolgáltatás vagy termék, amint szükségem lesz rá. Úgy gondolom sokan vannak még rajtam kívül, akik hasonlóan gondolkodnak. Az a meggyőződésem, hogy ha egy autó szerelő, laptop szervizes, vagy egy burkoló szinte azonnal tudja mondani az árat, akkor ez egy adatmentő szakembernek sem lehet akadály! Ha meggyőztelek, kérlek lépj velem kapcsolatba, hogy FIX árat adhassak az adatmentési problémádra. Telefonszámom: 0620 336-3743- Bódis Gábor
   

Read more

Egy jó adatmentő cég olyan szolgáltatásokat nyújt, amelyek segítenek a felhasználóknak visszaszerezni az elveszett vagy sérült adatokat. Az ilyen cégeknek az alábbi jellemzőkkel kell rendelkezniük, hogy megbízhatóak és hatékonyak legyenek:

Tapasztalt szakemberek:
A jó adatmentő cégnek tapasztalt szakembereket kell alkalmaznia, akiknek szakértelmét és tudását az adatok helyreállításához és visszaállításához használják.

Legújabb technológiák és eszközök:
Az adatmentő cégnek olyan technológiákat és eszközöket kell használnia, amelyek lehetővé teszik az adatok helyreállítását és visszaállítását a lehető legjobb minőségben.

Ügyfélszolgálati és garanciális szolgáltatások:
A jó adatmentő cégnek lehetővé kell tennie az ügyfelek számára, hogy könnyen kommunikáljanak velük, tájékoztassák őket a folyamatról, és garantálják adataik biztonságát és helyreállítását.

Adatbiztonság:
A jó adatmentő cégnek biztosítania kell, hogy az ügyfelek adatai biztonságban legyenek, és megfelelő biztonsági intézkedéseket kell tennie az adatok védelme érdekében (titoktartási nyilatkozat, GDPR, stb).

Összességében a jó adatmentő cég megbízható és hatékony szolgáltatásokat nyújt az adatok helyreállításához és visszaállításához, és képzett szakemberekkel, legújabb technológiákkal és eszközökkel, valamint megfelelő ügyfélszolgálati és biztonsági szolgáltatásokkal rendelkezik.

Read more

Az MS Office fájlok sérülhetnek különböző okok miatt, például az eszközhibák, az alkalmazások összeomlása vagy a vírusok miatt. Az alábbiakban néhány módszert találsz a sérült MS Office fájlok javítására:

Futtassd az Office alkalmazás beépített javítóeszközét: Az Office alkalmazások (például Word, Excel, PowerPoint stb.) rendelkeznek beépített javítóeszközökkel, amelyek segíthetnek a sérült fájlok helyreállításában. Az eszköz eléréséhez nyisd meg az adott alkalmazást, majd kattints a Fájl menüre. Válaszd ki a Beállítások lehetőséget, majd kattints a Rendszer-visszaállítás lehetőségre. Az eszköz elindítása után kövesd az utasításokat a fájl helyreállításához.

Használj online javítóeszközt: Számos online javítóeszköz érhető el az interneten, amelyek segíthetnek a sérült MS Office fájlok helyreállításában. Az ilyen eszközök általában egyszerűen használhatók, csak töltsd fel a sérült fájlt, majd kövesd az utasításokat a helyreállításhoz.

Használj speciális helyreállító szoftvert: Számos helyreállító szoftver érhető el, amelyek kifejezetten az MS Office fájlok helyreállítására lettek tervezve. Ezek a szoftverek általában magasabb szintű helyreállítási funkciókkal rendelkeznek, mint az Office beépített javítóeszközei. Azonban fontos megjegyezni, hogy a szoftverek használata előtt mindig ellenőrizd a letöltött fájlokat vírusokra és más rosszindulatú szoftverekre.

Ha nem segít a sérült fájl helyreállításában, akkor fordulj bizalommal hozzánk. Mi segítünk a sérült fájl helyreállításában, vagyis a probléma megoldásában.

Read more

A SATAFIRM S11 egy SSD firmware probléma, ilyenkor az adatokat csak speciális eljárással és hardver eszközzel lehet helyre állítani. Ha szakértelem nélkül állunk neki az adatvisszaállításnak és inicializáljuk az adat területet, az adatállomány törlődik és onnan már nincs visszaút. Ha az SSD meghajtóval kapcsolatban ilyen hibát észlelsz, a következő lépéseket teheted:

Ellenőrizd a firmware verziót: A legelső dolog, amit megtehetsz, hogy ellenőrízed, hogy a meghajtó firmware-je a legfrissebb-e. A SATAFIRM S11 firmware a gyártó honlapján letölthető, és telepítése után az SSD meghajtó teljesítménye javulhat. Viszont fontos, hogy a firmware frissítés után az SSD ugyan jó lesz, a teljes adatállomány törlődni fog róla.

Ellenőrizd az SSD-t: A hibák lehetnek az SSD meghajtó hardverével is kapcsolatosak, ezért érdemes ellenőrizni a meghajtó állapotát. Az SSD Diagnostic Utility (SSD-diagnosztikai eszköz) használata segíthet az SSD állapotának felmérésében.

Végezz teljes formázást: Ha az SSD meghajtó problémája továbbra is fennáll, akkor érdemes lehet egy teljes formázást végrehajtani. Az SSD teljes formázása törli az összes adatot és újraindítja a meghajtó állapotát.

Keresd fel a gyártót: Ha a probléma továbbra is fennáll, akkor érdemes lehet felkeresni az SSD meghajtó gyártóját, és megkérdezni őket a lehetőségekről. A gyártó lehet, hogy javítási opciókat vagy más megoldásokat kínálhat.

Fontos megjegyezni, hogy az SSD meghajtók hibái lehetnek hardveres vagy szoftveres problémák, és a javítási lehetőségek eltérőek lehetnek. Ha egy SSD meghajtóval kapcsolatban problémákat észlelsz, érdemes lehet először az alapvető ellenőrzéseket elvégezni, majd szakértő segítségét kérni, ha szükséges.


Az utóbbi hónapokban több ilyen adatmentést végeztem el, néhány szériában a Kingston SSD lemezeknél ez típushiba. Ha ezzel a hibajelenséggel fordulsz hozzám, én rövid határidővel vissza tudom menteni az elveszett adatokat.

Read more
Kérj ajánlatot!
Munkanapokon 3 órán belül visszahívunk!
Ajánlatot kérek!