Segítek visszaállítani az elveszett adataidat!

Adatmentés

Adatmentés az adatmentő specialistától!

Hiba diagnosztizálása és ármegállapítás
Az elkészült adatok átadása
Pénz visszafizetési garancia
Kedvezmények

Segítünk eloszlatni aggodalmad!

Akár a munkádhoz szükséges adataid vesztek el, akár az elmúlt évek fotó emlékei ne ess pánikba! Több mint tíz éves tapasztalattal, több száz sikeres projekttel a hátunk mögött, neked is tudunk segíteni!

Adatmentés vállalkozásoknak

Adatmentés vállalkozásoknak

Fontos dokumentumok, levelezések visszaállítását vállaljuk rövid határidővel, pénzvisszafizetési garanciával!

Adatmentés magánszemélyeknek

Adatmentés magánszemélyeknek

Tanulmányaid, emlékeid visszaállítását vállaljuk rövid határidővel, pénzvisszafizetési garanciával!

Adatbiztonsági tanácsadás

Adatbiztonsági tanácsadás

Tanácsot adunk meglévő adataid védelméhez, illetve rendszeres adatmentési szolgáltatást is nyújtunk!

Hanák Péter, Ügyvezető Igazgató, Dotter Pictures
" Az egyik legfontosabb projektem közben, pont akkor amikor biztonsági másolatot akartam készíteni, egy rossz mozdulat következtében szinte teljesen leformáztam az SSD-met amin a munkafolyamatot és a lementett nyersanyagokat is tároltam. Ez gyakorlatilag azt jelentette volna számomra, hogy két nap teljes forgatási anyagát kellett volna újraforgatni, -helyszín, -statiszták, felszerelés, stb. Nagyon nehéz pillanatokat éltem át. Mivel este volt már és SSD-ről volt szó, az esélytelenek nyugalmával kerestem megoldást az interneten. Miután kipróbáltam egy pár mások által javasolt trükköt (utólag már nem tenném) ráakadtam Bódis Gábor oldalára. Csodálkozva láttam, hogy este 10-ig is lehet hívni, gondoltam megpróbálom? Mindamellett, hogy nagyon kedves és türelmes volt, még aznap el tudtam neki vinni a szóban forgó SSD-t. Két nappal később a teljes nyersanyagot vissza tudta állítani. Az ár töredéke volt csak annak, amit más cégek ajánlatiban hallottam. Az már csak hab a tortán, hogy Gábor azt mondta, hogy csak akkor kell fizetnem, ha 100%-ban meg vagyok elégedve a munkájával. Mindenkinek csak ajánlani tudom! "

Hanák Péter, Ügyvezető Igazgató, Dotter Pictures

Losonczi Áron ügyvezető, az üvegbeton feltalálója, Litracon Kft. - www.litracon.hu
" Amikor az összes adat elszállt a laptopomról a HDD meghibásodása miatt, először egy neves magyar adatmentő céghez fordultam. Az árajánlatuk és a hosszú határidő miatt azonban az ismerőseim által ajánlott Bódis Gábort kerestem fel problémámmal. Gábor azonnal felmérte a kárt, és pár napon belül az elveszett adataim 100%-át kimentette, az említett nagy céghez képest fél áron. Bár akkoriban még nem volt nagy irodája, ügyfélfogadó helyisége, munkájának minősége, a baráti légkör és főleg a végeredmény meggyőzött arról, hogy hasonló esetben ismét hozzá forduljak. Bódis Gábor szolgáltatását mindenkinek ajánlom! "

Losonczi Áron ügyvezető, az üvegbeton feltalálója, Litracon Kft. - www.litracon.hu

Pásztor József, Munkabiztonsági szakértő
" Bódis Gábor igazi- és lelkiismeretes SZAKEMBER! Munkabiztonsággal foglalkozom. Egy "szép" napon a számítógépemről "eltűnt" minden adat, ami több mint húsz év munkáját jelenti! Ez a tény úgy érintett, hogy a gépem "halálával" az én időm és tevékenységem is véget ért. Időm lejárt, az elveszett dokumentumokat nem tudom újraalkotni. Beírtam a keresőbe, hogy "adatmentés"! Bódis Gábor jött ki elsőre. Gábornak telefonáltam szombaton, hogy sajnos komoly bajom van a géppel. Vasárnap elvittem hozzá és hétfőn teljesen üzemképes állapotban kaptam vissza - az összes elveszettnek hitt adataim, dokumentumaim megvoltak a gépemben. Összefoglalva: Gábor nagy tudású, gyors és MEGBÍZHATÓ SZAKEMBER! "

Pásztor József, Munkabiztonsági szakértő

Bartha Ákos Cine, Fotós és filmrendező
" Az ember életének van egy "analóg" és egy "digitális" oldala. Sajnos sokszor nemtörődömséggel viszonyulunk a digitális értékeinkhez - többek között az én példám is ezt a megállapítást erősíti. Ha baj van, akkor az adatmentők, a digitális világ mentősei segíthetek - ennek szellemében fordultam Gáborhoz, hogy mentse meg a tönkrement, fontos adatokkal teli adathordozómat. A karácsonyi ünnepek közepette, azonnal fogadott és rövidesen megoldotta a problémát. Ez aligha sikerült volna, szakértelme és elhivatottsága nélkül. Ma kétségem nincs a felől, hogy a hétköznapi biztonságérzet fenntartásához a jó egészségügyi szolgáltatások mellett szükség van a digitális adat-mentésre is! "

Bartha Ákos Cine, Fotós és filmrendező

Koncz Kata, Angol-magyar szakfordító
" Bódis Gábor remek szakember. Neki köszönhetem, hogy a mai napig minden adatom megvan a tönkrement merevlemezemről. Azóta más IT problémával is hozzá fordultam, és nemcsak tökéletesen és korrekt áron megoldott mindent, de rengeteg hasznos tanácsot is adott. Lelkiismeretes, segítőkész, gyors, és öröm vele dolgozni! "

Koncz Kata, Angol-magyar szakfordító

Várfalvi Balázs, Ügyvezető igazgató, Sonaris Kft.
" Cégünknél az adatok biztonsága kulcskérdés, ezért igyekszünk mindent megtenni azok védelme érdekében. Azt gondoltuk, hogy egy tükrözött merevlemezekkel ellátott fájl szerver megfelelő védelmet nyújt meghibásodás esetére. egy számunkra borús napon munkatársaink azt tapasztalták, hogy a szerverünk egyes fájljai nem megnyithatók.

Sajnálatos módon, a tükrözött merevlemezek egyike tönkrement, és az adatokat a megfelelően működő merevlemezre nem tudta a rendszer megfelelően átmásolni. Fájl szerverünk összeomlott, adatainkat nem tudtuk elérni, tevékenységeink egy része nagymértékben lelassult.

A probléma megoldására keresett adatmentő cégek közül kiválasztottunk egyet, gyorsan elvittük hozzájuk a hibás lemezeket. A következő munkanapra kapott ajánlatban a cég a meghirdetett áraihoz képest mintegy 30%-al magasabb árazású ajánlatot adott, olyan opcióval, hogy a munka során az ár bármilyen mértékben növekedhet, ha előre nem látott probléma merül fel. Az adatmentést nem kértük, a lemezeinket elhoztuk a cégtől.

Ekkor találtunk rá Gáborra, aki rövid egyeztetés után, fix adatmentési árat kínált, a korábbi ajánlat mintegy feléért, garanciát vállalva az adatok helyreállítására. Megállapodtunk, a munkát Gábor végtelen korrektséggel, szakmai magabiztossággal, előzetes megállapodásainknak megfelelően, sőt azokat túlteljesítve végezte el. Adataink helyreálltak, és Gábor tanácsai alapján fejlesztettünk adatbiztonsági rendszerünkön. Amennyiben szeretné magát egy hasonló kellemetlen helyzetben felesleges idő és pénz ráfordítástól megkímélni, forduljon Gáborhoz bizalommal. Mi hasonló helyzetben biztosan így teszünk majd. "

Várfalvi Balázs, Ügyvezető igazgató, Sonaris Kft.

Riffer Károly, Operatív igazgató, BITE bakery café
" Szeretném megosztani mindenkivel jó tapasztalatom, amit Gábornál szereztem.

Pár évvel ezelőtt a családi külső adattárolónk tönkrement, rajta minden családi fotóval. Akkor a nagy adatmentő cégeket és kicsiket is megkerestem, majd végül az ár miatt egy kicsi magáncéget választottam. Sajnos az adatok nagy része sérülten került megmentésre, de akkor annak is örültem. Pár hónapja a pékségünkben lévő gép adta meg magát, rajta visszamenőleg több évre receptek, bizalmas adatok. Egyáltalán nem gondoltam rá, hogy ilyen megtörténhet, nem mentettem soha, pedig kellett volna. Nagy volt az ijedtség, mert tudtam, hogy vagy óriási összegbe fog kerülni, vagy nem tudják visszahozni rendesen az adatokat.

Egy ismerősön keresztül jutottam el Gáborhoz, nem volt sok reményem. Amikor azt mondta, hogy pár napon belül meglesznek az adatok, attól tartottam, hogy talán most is csak darabok jönnek vissza. Nem így lett. Minden egyes dokumentum, még a titkosítottak is pár nap múlva az új adathordozóra másolva megérkeztek. El sem hittem, hogy ekkora szerencsém lehet a korábbi tapasztalatok után. Nem kérdeztem hogyan csinálta, vagy mi történt másképp, csak megköszöntem, hogy megkönnyítette az életem. Mindenkinek csak ajánlani tudom. "

Riffer Károly, Operatív igazgató, BITE bakery café

Dr. Kerekes Barbara, Állatorvos, viselkedésterapeuta és kutya-ember kapcsolati mediátor
" Pár évvel ezelőtt egy külső merevlemezem megsérült. Több terrabájtnyi képem, videóm, egyéb személyes, és munkámhoz fontos adat volt rajta, ezért nagyon elkeseredtem, amikor számos szakembert megkeresve mindannyiuktól azt a választ kaptam, hogy ezek megmentése a leírásom alapján kétséges, de megpróbálhatják egy meglehetősen magas összeg ellenében, és igen sokat kell majd várnom.

Ebben a tanácstalan, lehetetlennek tűnő helyzetben találtam meg Gábort, aki azonnal elérhető volt, rövid időn belül hiánytalanul vissza tudta nyerni a számomra oly fontos adatokat, ráadásul megfizethető áron! Segítsége felbecsülhetetlen volt számomra. Azóta nemcsak minden adatmentéssel kapcsolatos ügyben keresem őt, de ha gépeim javításra, frissítésére, telepítésre szorulnak. Előfordul, hogy valamelyik géppel épp látszólag minden rendben, valamiért mégsem működik, vagy nem úgy ahogyan kellene neki... Ilyenkor csak elviszem Gáborhoz, akit láthatóan a gépek is szeretnek mert kezei alatt pikkpakk rendbejönnek. Bódis Gábort rugalmassága, segítőkészsége, hozzáértése és maximálisan emberi hozzáállása miatt bárkinek szívesen ajánlom. "

Dr. Kerekes Barbara, Állatorvos, viselkedésterapeuta és kutya-ember kapcsolati mediátor

Csizmadia Botond, Filmes hangmester
" A munkámból adódóan nagyon kényes adatokat kell tárolnom külső HDD-ken, backup lehetősége nélkül, ezért könnyen fenn áll a veszélye az adatvesztésnek. Az előző hónapban ez sajnos meg is történt, így hát felkerestem Bódis Gábort és szerencsére nem csalódtam. Nagyon készséges volt és segítőkész, a winchester javítása pedig nagyon rövid idő alatt megtörtént, az adataimat pedig szinte teljesen vissza tudta állítani. Még házhoz is hozta a mentett fájljaimat, mikor a másolás megtörtént! Mindenkinek ajánlani tudom és köszönöm a visszaállítást még egyszer! "

Csizmadia Botond, Filmes hangmester

Papp Tamás István, People&Focus, HR menedzsment - HR tanácsadás - HR applikációfejlesztés
" Bódis Gábor a mi szemünkben egy csodatévő. Más IT szakemberek által használhatatlannak nyilvánított laptopunkba nemcsak, hogy életet lehelt, de a gép azóta is megbízhatóan működik, sőt a menthetetlennek és kidobásra ítéltetett merevlemezét is megmentette, és a rajta tárolt pótolhatatlan adatok 100%-át visszahozta. Hogy csinálta, Gábor? Nem tudjuk, de az eredményei - a működő laptop és a megmentett adatok - magukért beszélnek. "

Papp Tamás István, People&Focus, HR menedzsment - HR tanácsadás - HR applikációfejlesztés

Sárközi Tibor, Ügyvezető igazgató, First Computer Kft.
" Számítástechnikai boltként értékesítéssel és szervizeléssel foglalkozunk. Egyik szerződött partnerünk laptopjában leesést követően a HDD meghibásodott. Gábor precízen, gyorsan segített az Ügyfél nagyon fontos adatainak visszanyerésében, ezt követően nekünk az új SSD-re való visszaállítást követően már alig volt feladatunk. Ügyfelünk pár nap kiesés után újra tudott dolgozni és mind Gáborral, mind pedig velünk elégedett volt! Köszönjük a szakszerű segítséget! "

Sárközi Tibor, Ügyvezető igazgató, First Computer Kft.

Klincsek Péter,  magánszemély
" Régi (1996) számítógépemen lévő értékes programom megadta magát. Megpróbáltam helyre hozatni, hosszas és sikertelen próbálkozások után véletlenül találkoztam Bódis Gáborral. Teljesen visszatudta varázsolni az eltűnt számomra nagyon fontos programot. Mindenkinek tudom ajánlani főleg azoknak, akik már kilátástalanak látják a számítógépes problémáikat!

A jövőben is számitok udvarias korrekt tisztességes munkájára. "

Klincsek Péter, magánszemély

Neff Nikolett, Értékesítési igazgató, Origindoor Media Kft.
" Egy határidős munkám közben tönkrement az összes adatot tartalmazó fájlom. Egyszerűen a számítógép nem volt hajlandó kinyitni, kiírta, hogy a fájl valószínűleg törlésre került, vagy áthelyezték.

Egy lapot szervizhez fordultam telefonon, akiket évek óta ismerek, akik sajnálattal tájékoztattak, hogy a hallottak alapján valószínűleg nincs mit tenni, megsérült a fájl vagy törlődött. Utolsó opcióként javasolták, hogy hívjam fel Bódis Gábort, akinek az adatmentés (is) szakterülete, hátha ő tud segíteni. Gábor hallva kétségbeesésemet felajánlotta, hogy akár most elvihetem hozzá a számítógépemet. Egy órán belül az irodájában voltam, és ezt követően fél óra múlva már a teljes fájl, minden adatával, hiánytalan formában újra rendelkezésemre állt. Megmentett! Természetesen azóta mindenről készítek biztonsági másolatot a tanácsára.

Bódis Gábort csak ajánlani tudom. Hatalmas segítség volt, egy kilátástalan helyzetben. Határidőre be tudtam fejezni a feladatot neki köszönhetően. "

Neff Nikolett, Értékesítési igazgató, Origindoor Media Kft.

Kozma Antal, Ügyvezető igazgató, UNO-TRADE Bt.
" Történt egyszer, hogy október 22-én este meghalt a HDD a laptopomban. Úristen , ez világvége- gondoltam, mivel épp ünnepi hosszú hétvége előtt is álltunk. Elő a régi gépet, irány az internet: vajon kinek írhatok ilyenkor. Bejött egy pár adatmentő cím, írtam vagy 5 helyre. Egyedül Gábor válaszolt, de még aznap este, sőt másnap, az ünnepen el is mehettem hozzá, hogy elkezdhesse az adatmentést. Már ekkor tudtam, hogy - persze ha engedi - hosszú távú baráti és üzleti kapcsolatba szeretnék vele kerülni. Hála istennek engedte, és azóta is bármikor bármilyen segítségre van szükségem, rá számíthatok :) Most már tudom, hogy szerencsém volt, hogy akkor este tönkre ment a HDD, mert ez hozott össze vele. Megnyugtató számomra , hogy Őt bármikor kereshetem. "

Kozma Antal, Ügyvezető igazgató, UNO-TRADE Bt.

dr. Kubinyi Imre, Földmérési és Távérzékelési Intézet
" Bódis Gábor az intézet informatikai üzemeltetési feladatai közül - egyéb általános üzemeltetési feladatok mellett - a Linux alapú rendszerek és azok kapcsolódó adatbázisainak folyamatos és hibamentes működéséért volt felelős. Feladatát magas színvonalon, magam és a menedzsment maximális megelégedésére látta el. A felmerülő hibákat kreatívan, gyorsan, a felhasználói igényeket figyelembe véve hárította el. A - szerencsére ritkán - előforduló adatbázis hibákat adatvesztés nélkül oldotta meg. Ez komoly segítség volt az intézet szakmai munkatársainak és jelentős anyagi megtakarításokat is elértünk sikeres munkájának köszönhetően. Szakmai tudása és hozzáállása alapján biztos vagyok benne, hogy nagy segítséget jelenthet a váratlanul felmerülő akár kisebb, akár komolyabb problémák megoldásában. Ilyen esetben én biztosan elsőként keresem meg. "

dr. Kubinyi Imre, Földmérési és Távérzékelési Intézet

Molnár József, Filmkészítő
" Véletlenül letöröltem a kameráról egy nagyon fontos felvételt. Felhívtam Bódis Gábort, aki hétvégén azonnal nekiállt az adatmentésnek. Szakértelme, készségessége, gyorsasága és a kedvező ár alapján mindenkinek ajánlom! "

Molnár József, Filmkészítő

Bene Martin, a Pataky István Fővárosi Gyakorló Híradásipari és Informatikai Szakközépiskola hallgatója
" Körülbelül fél évvel ezelőtt döbbentem rá arra, hogy mennyire rossz, ha nem tudok hozzáférni az adataimhoz. Elkezdtem keresgélni a neten és megtaláltam Gábort. Este fél 9-kor hívtam fel, még elérhető volt. Pont jókor találtam meg, mert hál isten másnap tudott már fogadni is. Körülbelül 1 nap alatt visszaállította a pendrive-om 100%-át és meg egy ajándék pendrive-ot is kaptam mellé. Gyors, precíz, szakszerű munkavégzés csinált és én elégedett voltam illetve vagyok is. Megnyugodtam hogy minden adatom újra a kezemben van. "

Bene Martin, a Pataky István Fővárosi Gyakorló Híradásipari és Informatikai Szakközépiskola hallgatója

Adatmentés, stresszmentesítés

100% pénzvisszafizetési garanciával vállaljuk adataid visszaállítását, rövid határidővel!

Adatmentés
A munkádhoz szükséges dokumentumok,
az elmúlt évek emlékei
mind - mind fontos adatok,
melyekre
szükséged van!
Streszmentesítés
Megoldjuk az adatvesztésed problémáját!
Folyamatos adatmentés
Amennyiben még nem következett be a baj!
Bízd ránk folyamatos
adatmentési igényedet!
Rendszergazdai szolgáltatások
Magánszemélyeknek és vállalkozásoknak egyaránt!

Partnerek akikkel együtt dolgozunk!

Szeretnél Te is a partnerünk lenni? Keress minket bizalommal!

KOMA Bázis
Webrakéta Kft. - Weboldal készítés
Envato
HddSurgery
DemNet
Számítógépszerviz és rendszergazdai szolgáltatások Garanciával!
Kérj ajánlatot!
Munkanapokon 3 órán belül visszahívunk!
Ajánlatot kérek!