No more lost data!

Data Recovery

Data Recovery from the Data Recovery Specialist

Hiba diagnosztizálása és ármegállapítás
Az elkészült adatok átadása
Pénz visszafizetési garancia
Kedvezmények

We’ll help chase your worries away!

Whether you lost work data or private photos from past years, do not panic! With over a decade of experience, with hundreds of successful assignments behind us we can surely help you as well.

Adatmentés vállalkozásoknak

Adatmentés vállalkozásoknak

Fontos dokumentumok, levelezések visszaállítását vállaljuk rövid határidővel, pénzvisszafizetési garanciával!

Adatmentés magánszemélyeknek

Adatmentés magánszemélyeknek

Tanulmányaid, emlékeid visszaállítását vállaljuk rövid határidővel, pénzvisszafizetési garanciával!

Adatbiztonsági tanácsadás

Adatbiztonsági tanácsadás

Tanácsot adunk meglévő adataid védelméhez, illetve rendszeres adatmentési szolgáltatást is nyújtunk!

Dr Erdei Tamás, orvos
" Nagyon hálás vagyok Gábornak, amiért gyorsan és hatékonyan segített a váratlanul tönkrement pendrive-omon tárolt adatok helyreállításában. Sajnos abban az időben már jó pár hónapja nem készült biztonsági másolat az adathordozón tárolt, fontos szakmai és személyes jellegű dokumentumokról, és így néhány határidős feladatom befejezése is veszélybe került. Gábor az első pillanattól kezdve rendkívül korrekt és rugalmas volt. Szimpatikus volt a fix áras konstrukciója, és az is, hogy pénzről hallani sem akart mindaddig, amíg az adatmentéssel nem voltam teljesen megelégedve. Az is jól esett, hogy a várakozás ideje alatt egy-egy jó kávéval üdített fel. A sikeres adatmentést követően két régi, családi laptop felturbósításában is segítségemre volt, ha megbízható informatikusra van szükségem, akkor tudom, hogy kihez fordulhatok. Jó szívvel ajánlom mindenkinek, aki hasonló helyzetbe kerül! "

Dr Erdei Tamás, orvos, Kardiológus, Szív MR specialista

Komjáthy Zoltán
" Jó pár éve még mint kék halál hallottam róla, minap nálam egy lefagyást követően elsötétülő, fekete képernyő hozta teljesen váratlanul munkaeszköz laptopom fekete napját. Pár újraindítás és telefonos konzultáció után sem lettem okosabb, és bár több helyre mentettem ki fontos dolgaim közül az idők folyamán, mindig ilyenkor döbben rá az ember, hogy az archiválás meglehetősen hiányos volt! Hallván a problémámat kedves ismerősöm ajánlotta Gábort, akivel rögtön fel is vettem a kapcsolatot és készségesen segített. Gyors találkozónk után felmérte a merevlemez meghibásodásának fokát, hívott a megoldással, elmagyarázta a problémát. Újabb adathordozó vásárlásában is segített és pár nap alatt már ismét a birtokomban volt minden elveszettnek hitt file, hanganyag, dokumentum, fotó. Valószínű nem ez volt az utolsó számítógépes probléma, amivel meg kellett küzdenem, de Gábor elérhetősége már megvan, biztos Őt fogom keresni vagy ajánlani, ha ilyen ismét felmerülne. "

Komjáthy Zoltán, Volumedia Kft., rádiós-tévés gyártó cég tulajdonos

Dr. Törőcsik Gabriella
" Azt hittem, hogy velem soha nem történhet meg, de a laptopom merevlemeze egyik napról a másikra teljesen megadta magát. Egy ideje nem készítettem biztonsági mentést a pótolhatatlan adatokról, ezért olyan szakembert kerestem, akinek jó ajánlásai vannak és akiben maradéktalanul megbízom. Gábor a megkeresésemre azonnal válaszolt, már a telefonban bebizonyosodott, hogy nagyon ért a munkájához. A számomra eszmei értékkel bíró gépbe új életet lehelt és a rajta lévő összes adatot maradéktalanul megmentette. Kiváló szakember, precízen, lelkiismeretesen és gyorsan dolgozik. Azóta minden felmerülő informatikai problémával őt keresem. Bátran ajánlom mindenkinek, aki a legjobb és a legszórakoztatóbb adatmentő specialistát keresi! "

Dr. Törőcsik Gabriella, Jogász, Minőségügyi Szakértő

Csikós Csaba
" Egy sajnálatos adatvesztési probléma miatt hozott össze a sors Gáborral. 7 évnyi családi fotó és videó anyagot veszítettem el sajnos. Számomra nem az adatmentés összege volt az elsődleges szempont, hanem az adataink visszaszerzése, ezzel a családi béke fenntartása. Ami először szembejött velem a weblap igényessége, illetve az a szakértelem amit itt olvashattam. Ezen felül ez volt az egyetlen olyan oldal, ahol egyértelműen le volt írva, hogy adatmentés xy, megbontással xy. Először furcsálltam, mert a többi hasonló tevékenységgel foglalkozó cégnél ilyennel nem találkoztam. Mindenki ködbe burkolózott az ár tekintetében, a javítási időről ne is beszéljünk. Végül telefonon vettem fel a kapcsolatot Gáborral és másnap már tudtunk is találkozni. (vasárnap!!!) Azon túl, hogy egyezett Gáborral az érdeklődési köröm, mély benyomást tett a szakmai tudása, ahogy azt az előző véleményekben olvasható is. Ebben szerintem senkinek ne legyen kétsége, ha Ő nem tudja lementeni az adatokat más sem fogja, ebben szinte biztos vagyok. Az adatmentés természetesen sikeres volt :), volt hurrá, meg mindenféle :). Az adatok visszakerültek a merevlemezre mi meg nagyon boldogok voltunk. Szerintem Gábor cége nem abban tér el jelentősen a többitől, hogy így vagy úgy speciálisan ment adatot (habár biztosan ez is benne van), hanem abban, ahogy az ügyfeleket kezeli. A munkájából és hozzáállásából a végtelen alázat és ügyfél orientáltság sugárzik. Gáborral volt szerencsém 1-2 órát beszélgetni másról is mint adatmentésről és egy végtelenül szimpatikus embert volt szerencsém megismerni. Bátran ajánlom a Céget (Gábort) keressétek! "

Csikós Csaba, LG Electronics Magyar Kft - CIC Team Leader

Mihovics Anita
" Minden előzmény nélkül, véletlenül jöttem rá, hogy az általam használt pendrive-on tárolt dokumentumaim egy része elérhetetlen: "átalakul" ismeretlen formátumúvá. Az első ijedtség után, az internetet hívtam segítségül, ahol laikusként, megoldást próbáltam keresni. A javító programokat kínáló oldalak egy része nem volt bizalomgerjesztő, ami profinak és elérhetőnek tűnt, az pedig nem volt felhasználóbarát. Bíztam benne, hogy adatmentés keresés alatt talán szerencsém lesz. Így találtam Bódis Gáborra, aki szerencsémre még a kerületemben is dolgozik. Készséges és elérhető volt, ahogy a honlapján is ígérte. A megbeszélt találkozón megnézte a pendrive-ot és 3 napos határidővel ígérte, hogy amit lehet, megtesz az adatok megmentéséért. Így is lett: sajnos nem lehetett mindent megmenteni, de nagyon hálás vagyok, hogy az adataim 85%-a elérhető maradt, bizalmas, fontos, nehezen pótolható információk. Így örömmel ajánlom Bódis Gábort, amennyiben valaki hasonló helyzetbe kerülne! "

Mihovics Anita, Klinikai kutatási munkatárs

Péter Hanák, Managing Director, Dotter Pictures
" While working on one of my most important projects, just when I was about to do a backup copy I accidentally erased almost the entire SSD, which contained the full workflow and all the raw footage. In practice this meant that I would have to re-shoot all the material from two days (locations, extras, equipment, etc.). I was really stressed out, since it was already in the evening and an SSD was involved I was looking for possible solutions online without much hope. I discovered Gábor’s website after I tried a trick suggested by others (which I would not do now in hindsight). I was surprised to see that I could call him until 10PM, so I gave it a try. As well as being very patient and polite I was also able to take the SSD to him the same day. He was able to recover the contents of the entire disk two days later. The price was the fraction of offers I found at other companies. The cherry on top of all of this was that Gábor said I only had to pay if I was 100% satisfied with his work. I can only recommend him to everyone! "

Péter Hanák, Managing Director, Dotter Pictures

Zsemberi Adél
" Gáborhoz ajánlás útján jutottam el, és azóta én magam is csak ajánlani tudom. Egy külső merevlemezem sérült meg, és Gábor a vállalt határidőre helyreállította a fájlokat a piaci ár alatt. Alapos, lelkiismeretes, pontos embernek ismertem meg, aki az adatmentésen túl is segítséget nyújt az ügyfeleinek. Kellemesen elbeszélgettünk, minek során szóba került, hogy egy régi laptopom, ami kiderült, hogy felújításra érdemes, hiszen Gábor rendkívül jó ár-érték arányban tud segíteni. Végül ezzel is megbíztam, és a már megszokott körültekintéssel, alapossággal felelt és mindösszesen két hét alatt egy szinte új laptopot tarthattam a kezemben felgyorsított üzemmódban. Forduljanak bizalommal Gáborhoz, nem fognak csalódni. "

Zsemberi Adél, Soft skill tréner és coach

Áron Losonczi, Manager, inventor of transparent concrete, Litracon Kft. - www.litracon.hu
" When all the data has disappeared from my laptop due to an HDD error I first contacted a well-known Hungarian data recovery company. Upon hearing their price quote and the long deadline I called Gábor Bódis about the problem, who was recommended by one of my friends. Gábor assessed the damage immediately and within a few days he recovered 100% of the data at a price that was half of what the large company quoted. Although he did not have a large office or customer reception area, the quality of his work, his friendly behaviour and the perfect end result has convinced me to turn to him in the future as well with similar problems. I recommend his services whole heartedly! "

Áron Losonczi, Manager, inventor of transparent concrete, Litracon Kft. - www.litracon.hu

Kata Koncz, English-Hungarian translator
" Gábor Bódis is an outstanding expert, I am grateful to him to be able to access all the data from a failed hard disk. Since then I’ve contacted him with other IT problems. Not only did he provided perfect and reasonably priced solutions to all the issues, he also gave lots of useful advice. He is conscientious, helpful and fast, it was a pleasure to work with him. "

Kata Koncz, English-Hungarian translator

József Pásztor, Work-safety expert
" Gábor Bódis is a true, genuine PROFESSIONAL. I deal with issues of work safety. One day all the data was gone from my computer containing everything I’ve achieved in the past 20 years. Losing the data caused me to feel like my time and usefulness was over as well. The lost documents would not be possible to recover. When I typed “data recovery” into the search box, Gábor Bódis was the first hit. I called him on Saturday that I have a serious problem with my computer. I took the machine to him on Sunday and it was returned Monday fully operational with all the data recovered and intact. In summary: Gábor is a professional expert with fast and reliable work results. "

József Pásztor, Work-safety expert

Nagy István
" Rohanó világban élünk,az ember hajlamos rá,hogy a munkája során sokszor elodázzon olyan dolgokat amelyek később nagy problémát tudnak okozni. Így voltam én is például az adatmentéssel egészen addig amíg egy szép napon meg nem történt a baj. Hirtelen azt hittem,hogy vége,az adatoknak annyi. Szerencsére egy ismerősöm ajánlotta Gábort akihez remegő lábakkal vittem az adathordozót. Szinte biztos voltam benne hogy menthetetlen. Nagy kő esett le a szívemről mikor Gábor közölte,hogy talán sikerül menteni az adatokat.és nem az volt a válasz,hogy esélytelen. Pár napra rá hívott,hogy sikerült aminek természetesen nagyon örültem és hálás vagyok neki hiszen a munkámhoz kapcsolódó fontos adatokat mentett meg korrekt áron! Azt külön kiemelném,hogy vasárnapi nap tudtam átvenni tőle átvenni az adathordozót csak miattam ment be mert tudta,hogy sürgős dologról van szó. Mindenkinek ajánlom akinek hasonló problémája adódik remélem nekem nem lesz rá szükségem mert azóta jobban figyelek az adatmentésre. "

Nagy István, Ügyvezető - Vezér-Hús Kft. - www.vezerhus.hu

Bodor Magdolna
" 1,5 TB merevlemezez egyik napról a másikra megadta magát. Szombaton még dolgoztam rajta, vasárnap pedig már nem ismerte fel a számítógép. Teljesen pánikba estem, mert a fél életem a lemezen volt. Sok pénzért elvégzett tanfolyamok anyagai személyes fájlok, családi fényképek stb. közel 1 TB adatmennyiség odaveszett. A neten kutakodtam adatmentést végző cégek felől, de mint az árak, mint a vállalási idők elrettentettek. Aztán ráakadtam Bódis Gábor honlapjára, ahol a vélemények alapján kértem egy árajánlatot, leírtam, hogy mi történt, 2-3 órán belül kaptam egy hívást, megbeszéltük, hogy még az nap (hétfőn) hol és mikor tudom átadni a sérült adathordozót. Szerdán kaptam egy újabb hívást, hogy úgy néz ki, hogy minden helyre állítható és szombaton már át is vehettem az új merevlemez, melyen az összes, régi merevlemezen elvesztenek vélt dokumentum meg volt. Bódis Gábort mindenkinek csak ajánlani tudom, fix, előre közölt árakkal dolgozik, megbízható, amit mondott az minden esetben úgy is volt. "

Bodor Magdolna, Magánszemély

Ákos Bartha Cine, Photographer and film director
" Everyone’s life has an analogue and a digital side. Unfortunately sometimes we do not pay enough attention to the safety of our digital records, as confirmed by my example. When trouble strikes we can count on the help of data recovery expert, the EMT-s of the digital world. I turned to Gábor in this spirit when my storage device failed full of valuable and important data. He met me without delay, even during the Christmas holidays and promptly resolved the issue. This would not have been possible without his expertise and professionalism. Now I am fully convinced that in order to feel safe every day one needs not just proper health services but reliable data recovery experts as well. "

Ákos Bartha Cine, Photographer and film director

Dr. Barbara Kerekes, Veterinary surgeon, behavioural therapist, dog-human relationship mediator
" One of my external disks was damaged a few years ago. It contained terabytes of photos, videos, other personal and work-related data, so I was quite depressed when several experts all responded with very high fees and very long waiting times with low chance of a full recovery.

I found Gábor in this clueless, impossible situation who was immediately available and could also recover all the lost data in a short time, plus at a reasonable price. His assistance was invaluable to me. I still turn to him not only with any data recovery problems, but any kind of computer repair, upgrade or software installation issues as well. Sometimes a computer seems to be OK but for some reason it still does not work properly. I can just take it to Gábor, who it seems is also loved by computers because they get better under his hands in a jiffy. I strongly recommend Gábor Bódis because of his flexibility, helpfulness, expertise and his friendly and professional demeanour. "

Dr. Barbara Kerekes, Veterinary surgeon, behavioural therapist, dog-human relationship mediator

Balázs Várfalvi, Managing director, Sonaris Kft.
" Data security is a key question at our company, which is why we try to do as much as we can to ensure their protection. We thought that a file server with mirrored disks will prove to be a reliable solution in case of a fault. One day our colleagues found that some files on the server cannot be accessed. Unfortunately one of the mirrored disks has failed and the server was not able to copy the files to an operational disk. The server has crashed, we could not access any data which caused all our activities to slow down significantly.

We contacted one of the data recovery companies we found to solve the problem and took the failed disks to them. The next day we received a quote for a price about 30% higher than the fees advertised elsewhere, including an option that the quote may increase by any rate in case new, unforeseen issues are found. We said no to the quote in the end.

At this point we found Gábor who offered a fixed price following a short assessment, which was about half of what the previous company quoted. He also gave us a guarantee for the recovery. We agreed to the terms, Gábor performed the assigned tasks (and more) with complete professionalism, high level of expertise. Our data has been recovered successfully and we enhanced the reliability of our data storage systems based on his excellent advice. In case you find yourself in a similar situation and would like to save yourself from unnecessary cost and time expenditure, you can safely trust Gábor for help. We will do the same the next time. "

Balázs Várfalvi, Managing director, Sonaris Kft.

Nikolett Neff, Sales director, Origindoor Media Kft.
" While working on a project with a close deadline the disk with all the related data has developed a fault. The computer was simply unable to open them saying the file was probably deleted or moved. I contacted a laptop repair shop whom I’ve known for years but they said there was nothing they could do, the files are probably lost. As a last option, they suggested calling Gábor Bódis, who also works with data recovery. Hearing my despair Gábor offered to take a look at the computer right away. I was in his office an hour later and in half an hour all the data has been recovered without problems. He saved me! Of course I am now following his advice and taking regular backups of everything.

I can only recommend Gábor Bódis. He was a great help in a desperate situation, enabling me to finish the project on time. "

Nikolett Neff, Sales director, Origindoor Media Kft.

Károly Riffer, Operative Director, BITE bakery café
" I would like to share my good experiences with Gábor’s work.

A few years ago our external storage device containing all our family photos and videos has failed. I contacted both large and small data recovery companies and I chose a smaller one based on the price. Unfortunately much of the recovered data turned out to be corrupt, but I was happy I got back anything at all. A few months ago one of the computers in our bakery has failed with years worth of recipes and confidential records. I would never have thought something like this could happen so I never did any backups, even though I probably should have. I was quite frightened because I was sure the recovery would cast a large amount or much of the data would fail in the end.

I had little hope when a friend of mine suggested contacting Gábor. When he said the data would be recovered in a few days I was afraid that I would only get pieces back again. I was wrong. Every single document, even encrypted files were copied on to the new drive he returned. I could not really believe this was possible after the previous bad experiences. I did not ask how he did it, just said thank you for making my life a lot easier. I can only recommend him to everyone. "

Károly Riffer, Operative Director, BITE bakery café

Szirmai Andrea
" Van az ember életében olyan, amikor szinte bármit megadna a segítségért. Én így éreztem magam egy péntek este, amikor a külső adathordozóm leesett és többé nem kelt életre. Minden rajta volt az elmúlt 15 évből. Családi fotók, videók, és minden, ami a munkámmal kapcsolatos. Elsötétült a világ, amikor végig gondoltam, hogy mi minden veszett el, ami nem megismételhető. És ekkor Gábor elérhetőségét megkaptam, azonnal felhívtam és mondta, hogy másnap reggel hova vigyem az eszközt. Egy héten belül minden meglett. A hála, ami éreztem földöntúli volt. Boldog voltam azt tapasztalva, hogy vannak még ilyen emberek, akik felismerik, ha a másik bajban van és segítenek. Még a szabadnapjukon is. Mindenkinek csak ajánlani tudom., hogy Gáborhoz forduljon adatvesztés esetén. "

Szirmai Andrea, Tréner, coach

Botond Csizmadia, Film sound engineer
" My work involves storing very sensitive data on external hard drives without the possibility of backup, so I am quite exposed to the risk of data loss. Exactly this happened last month unfortunately so I contacted Gábor Bódis and he did not disappoint. He was very helpful and friendly, the repairs were done very quickly and all the data has been recovered successfully. He even delivered the recovered files to my house. I can only recommend him to everyone and I am grateful for his assistance. "

Botond Csizmadia, Film sound engineer

Tamás István Papp, People&Focus, HR management - HR consultancy - HR application development
" Gábor Bódis is a magician for us. He not only revitalized our laptop that other IT specialists considered hopeless but the computer has been working well since we got it back. In addition, Gábor has been saved its broken hard disk drive and recovered 100% of our very important dataset stored on the disk. How has Gábor done this? We don't know but his results - the functioning laptop and recovered dataset - demonstrate his expertise. "

Tamás István Papp, People&Focus, HR management - HR consultancy - HR application development

Tibor Sárközi, Managing director, First Computer Kft.
" As an IT retailer we sell and repair computers and laptops. The hard disk in the laptop of one of our customers has failed after a drop impact. Gábor was very accurate and speedy in helping to recover the data for the customer, after this we had hardly anything to do with reinstalling the OS on the new SSD. Our client was able to continue operations after a few days and was satisfied both with us and Gábor’s service.
We greatly appreciate the professional assistance! "

Tibor Sárközi, Managing director, First Computer Kft.

Péter Klincsek
" A valuable piece of software has been corrupted on an older computer (1996). I tried to have it recovered several times for a long time with no success. I met Gábor by accident after many attempts and he was able to recover the important software completely. I can fully recommend him especially to those who can’t see a way out from their IT problems. I will surely go back to him in the future for his similarly fair and professional services. "

Péter Klincsek

Antal Kozma, Managing director, UNO-TRADE Bt.
" Some time ago, on the evening of 22 October (national holiday in Hungary) the hard disk in my laptop has died. I thought this was the end of the world, with the long weekend ahead of us. I took out my old computer, got online to find someone I can call. I found a couple of data recovery companies, sent messages to about 5 of them. Only Gábor responded, within the same evening too and I was able to take the computer to him the next day, the national holiday so that he can begin the recovery. I instantly knew that I would like to maintain a long term business relationship and – with his agreement – a friendship with him. Fortunately he was game and I can still count on his assistance any time. Now I feel lucky about the hard disk dying, because otherwise I would not have met him. It reassures me to know that I can count on him ever since. "

Antal Kozma, Managing director, UNO-TRADE Bt.

Anonymus
" Egy vállalkozás akkor lehet sikeres, ha a hivatalos protokollt leszámítva az ügyfél a kézfogást is elegendőnek tudja tartani ahhoz, hogy itt teljes körű kiszolgálásban lesz része. Udvarias, gyors, ügyfélközpontú kiszolgálás reális áron, amit mindenhol reklámoznak egy profi grafikus által jól megtervezett logó mögött és mégis valami mindig hiányzik. Bódis Gábornak nincs szüksége arra, hogy garancialeveleket osztogasson, mint egy vállalatnak. Neki a neve a garancia. A megkeresésre rugalmas nyitvatartási időben gyorsan válaszol, türelmes, teljes mértékben megbízható és nem utolsó sorban nagyon udvarias. Nevemet nem kívánom közzé tenni. Legyen elég annyi, hogy 25 éven keresztül féltve őrzött, elveszettnek hitt adataimnak számomra legfontosabb részét Bódis Gábor elővarázsolta a semmiből. És ahogy az első találkozásnál megegyeztünk, az elszámolás pontosan úgy történt. Ahogy fent írtam Bódis Gábor neve a garancia! Forduljatok hozzá bizalommal és nem fogtok csalódni. "

Anonymus, Elégedett ügyfél

dr. Imre Kubinyi, Institute of Geodesy Cartography and Remote Sensing
" Gábor Bódis was responsible for the continuous and reliable operations of the Linux based systems and connected database servers, in addition to generic IT operational tasks. He performed his duties with high expertise to the complete satisfaction of myself and management. Any occurring faults were dealt with creatively, quickly and with full regard of the user requirements. He was able to solve database failures without data loss, even though this happened only rarely. This was a significant help to the professional work of the institute and it also saved us from considerable costs. His professional expertise and attitude will no doubt be a big assistance in solving small or large problems. He would definitely be my first choice in such cases. "

dr. Imre Kubinyi, Institute of Geodesy Cartography and Remote Sensing

József Molnár, Film-maker
" I erased an important file from a camera by accident. I called Gábor Bódis who began the recovery immediately.

I recommend him to everyone based on his expertise, helpfulness, speedy response and reasonable prices! "

József Molnár, Film-maker

Martin Bene, college student
" About six months ago I realised how bad it is when one cannot access one’s data. I started searching online for options when I found Gábor. I called him at about 9 PM, he was still available. He was able to see me the next day. Within a day 100% of my flash drive was recovered and he even gave me another stick as a gift. His work was fast, precise and reliable and I was completely satisfied, in fact I still am. I was relaxed to know that all my data is back in my hands. "

Martin Bene, college student

Varga Kristóf
" Gábor munkájával minden tekintetben maximálisan meg voltam elégedve, onnantól kezdve, hogy olyan gyorsan tudtunk találkozni, ami másnál elképzelhetetlen lett volna. Miután tönkrement a HDD-m, néhány óra múlva már nála is volt. Nagyjából 130 GB videót és képet hozott vissza nekem, ami nélkül rengeteg munkát kezdhettem volna elölről. Minden adatot teljesen jó minőségben. Korrekt, szimpatikus, gyorsan dolgozik, mindenkinek csak ajánlani tudom. "

Varga Kristóf, Magánszemély

Data recovery, stress prevention

We offer recovering your data with 100% money back guarantee on short deadlines!

Adatmentés
A munkádhoz szükséges dokumentumok,
az elmúlt évek emlékei
mind - mind fontos adatok,
melyekre
szükséged van!
Streszmentesítés
Megoldjuk az adatvesztésed problémáját!
Folyamatos adatmentés
Amennyiben még nem következett be a baj!
Bízd ránk folyamatos
adatmentési igényedet!
Rendszergazdai szolgáltatások
Magánszemélyeknek és vállalkozásoknak egyaránt!

Partners and Clients

If you want to join don't hesitate to contact us!

KOMA Bázis
Webrakéta Kft. - Weboldal készítés
Envato
HddSurgery
DemNet
Számítógépszerviz és rendszergazdai szolgáltatások Garanciával!
Kérj ajánlatot!
Munkanapokon 3 órán belül visszahívunk!
Ajánlatot kérek!